vv Holthees-Smakt 1 - Montagnards 1 1-1 (rust 1-0)
21; 1-0
82; 1-1 eigen doelpunt

Montagnards heeft vele kansen gehad om te winnen.
Montagnards is voor de 15de keer ongeslagen maar heeft wel twee punten verloren.
De eerste helft zijn de ploegen aan elkaar gewaagd. Montagnards heeft veel meer kansen dan Holthees-Smakt maar maakt ze niet af.
Rob Roosenboom kopt de bal nog op de lat. Holthees-Smakt gaat beter met de weinige kansen om.
Een vrije trap van Holthees-Smakt aan de zijkant van het 16 meter gebied gaat rechtstreeks het Montagnards doel in (1-0).
De Holthees-Smakt doelman verricht enkele sublieme reddingen op schoten van Rob Roosenboom en een vrije trap van Jens Jennissen.

De tweede helft geeft eenzelfde beeld kwa kansen met dien verschil dat Montagnards nu de overhand heeft.
Een kans van Toby Cober wordt gered door de Holthees-Smakt doelman.
Er zijn kansjes te over voor Montagnards maar de ballen willen maar niet in het doel van de tegenstander.
Holthees-Smakt schiet Montagnards te hulp door een hoekschop genomen door Willem van der Maazen in eigen doel te koppen (1-1).
Het laatste wapenfeit voor Montagnards is dat Jens Jennissen met een schot de paal raakt.
Donderdag op hemelvaartsdag wacht de thuiswedstrijd tegen America waar het erom gaat spannen wie de kampioen van 5de klasse gaat worden.